TERUG

Handig   Jin Shin

Iets over mijzelf.

Ik ben Petra de Vries, geboren in 1967 en in het dagelijkse leven werkzaam als Intensive-care verpleegkundige in een universitair ziekenhuis. Door dit werk kom ik situaties tegen waarbij ik Jin Shin Jyutsu graag zou willen toepassen, maar in onze huidige maatschappij is dat niet toegestaan. Daarom ben ik een eigen praktijk begonnen om de mensen daar te kunnen behandelen.
In 2001 ben ik in aanraking gekomen met Jin Shin Jyutsu. Het maakte mij direct nieuwsgierig en vanaf die tijd houdt het mij bezig. Daarvoor heb ik mij verdiept in Reiki en Shiatsu, dat ook met de handen direct op het lichaam uitgeoefend wordt. Maar Jin Shin Jyutsu vind ik veel breder en is werkzaam op lichamelijk,  psychisch en emotioneel vlak. Het is gemakkelijk toe te passen (ook bij mijzelf) en de resultaten zijn snel zichtbaar. Bovendien kan ik onmogelijk schade aan een ontvanger toebrengen. Dit alles maakt Jin Shin Jyutsu voor mij tot een volledig onschuldig middel om ons welzijn te handhaven of te herstellen.

De behandeling wordt gegeven op een behandeltafel en duurt ongeveer een uur. Je hoeft je niet te verkleden want  Jin Shin Jyutsu gaat door kleding heen en zelfs door gips en verbanden.

 Handig Jin Shin Levenskunst in de handen

Petra de Vries.
Schulpplein 20a
3082 PW Rotterdam
Tel: 010-4193148
E-mail:
handig@jinshin.nl
Website:
www.jinshin.nl